søndag den 30. marts 2008

Børns vitser: gåde vits

Børns vitser: gåde vits: "Nyere indlæg Ældre indlæg Startside"

søndag den 16. marts 2008

Fag og undervisere:

Fag og undervisere:

Dansk, Kultur og Kommunikation .DKK .

Lis Finderup.
Rikke Faurholt .
Linda Johansson.

Individ, Institution og Samfund: I.I.S.

Dorthe Dinesen.









Pædagogik: PÆD.


Henrik R Caspersen-Casper
Andre’ B Danielsen
Jette Reeh


Stamsholdslære:

Anna Grethe Smith

Indledning

indledning

Så blev den sidste dag på arbejdet afsluttet, havde frygtet den og samtidigt også glædet mig til den, for den var jo starten på mit nye liv. Mit nye liv som studerende.
Faktisk startede dette nye liv jo egentlig den dag, jeg tog fri fra arbejde for at køre op til Haderslev pædagog seminarium, fordi Helen Clemmensen havde indkaldt mig til en samtale omk. min ansøgning om dispensation for studieoptagelse.
Jeg var spændt, og med let kriller i maven fik jeg hilst på Helen, som viste sig at være noget af det behageligste menneske man kunne tænke sig, så roen sænkede sig omgående hos mig.
Og minsandten om hun ikke gav mig dispensation!! (som jeg til med, kun var nr. 2 der havde fået). Jeg tror jeg fløj hjem ad, var i hvert fald oven ud lykkelig, og kunne glædes strålende fortælle mine kollegaer at jeg nu skulle være studerende..
Og ikke mindst min familie glædede jeg mig til at fortælle, at nu var turen endelig kommet til, at jeg skulle begrave mig i bøger.
Bendt - min mand, har netop afsluttet eksamen MBA.(på allerflotteste vis)ved Henley university i England, så d. 23 maj drager hele den pukkelryggede til England, hvor vores far skal have huen med kvast på.
Så er 10 år af vores liv, med stuen og div. værelser fyldt med store grønne mapper og bøger afsluttet..